TILMELDING

TILMELD NU

Inden det er for sent

 

 

Betingelser & retningslinjer

 

 

Tilmelding er først gyldig når det det det respektive produkt, er købt og betalt i menuen "Fodboldbutik". Du skal dog først udfylde formularen til højre her i menuen "Tilmeld"

 

Tilmelding er bindende, og der er ikke tilbagebetaling af indbetalte beløb, i tilfælde af skader, fravær, afbud osv.


Det forventes, men er ikke et krav at man møder op til Gold Age aktiviteter i officiel Gold Age fodboldtøj, der kan købes via www.unisport.dk

 

Gold Age refunderer ikke i tilfælde af vejrlig.

 

Gold Age forbeholder sig ret til at aflyse en aktivitet, såfremt der ikke er tilstrækkelig stor tilslutning. I tilfælde af aflysning refunderes det indbetalte beløb.

 

Solo træninger, der aflyses under 24 timer før afvikling af den betalende, trækkes 1 time fra kontoen

 

Bliver en træner syg på dagen for en akademi eller solo træning, tilbydes en ny dato, uden refundering.

 

Deltagere er selv ansvarlig for at have de nødvenige forsikringer, i tilfælde af skader opstået under Gold Age aktiviteter

 

Alle billeder og video filmet i Gold Age regi, kan bruges fremadrettet til markedsføring, medmindre der forlægger aftale om andet

 

Gold Age opbevare kontaktinfo ved tilmelding til relevant brug i forbindelse med Gold Age aktiviteter, samt til nyhedsbreve om eksisterende og nye tiltag. Se privatlivspolitik under menuen "Om os".


Når man deltager i Gold Age aktivitet, accepeterer man samtidigt at modtaget nyhedsbreve via mail. Ønsker man ikke dette efterfølgende skriver man det når man ikke længere deltager i Gold Age aktiviteter.

 

Tilmeldes man Academy træning, så betales der forud for 10 træninger, og det er op til én selv hvor mange træninger man deltager i. Der refunderes ikke såfremt, man bliver forhindret i de respektive datoer.

Det er ikke et krav, men det foretrækkes at man melder såfremt afbud, således trænerne kan planlægge den bedste træning.

 

 

 

 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
Jeg har læst og accepteret betingelserne
 

KONTAKT GOLD AGE


Gold Age Academy

Jyllandsgade 33

9900 Frederikshavn


T.  42469800

E.  academy@goldage.dk

W. www.goldage.dk

CVR: 39204215

Bank: 9001 1400132158

Følg os på sociale Facebook / Instagram

Copyright @ All rights reserved